ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές στο Αγρίνιο

Διαφορετική του αναμενομένου η σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, λόγω απουσιών και ανάγκης συντήρησης ενόψει Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τη νίκη επί του ΠΑΣ και από χθες έστρεψε την προσοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παρουσιαστούν διαφορετικοί, όσον αφορά τη σύνθεσή τους στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι στη διοργάνωση, λόγω των απουσιών αλλά και της συντήρησης που θέλει να κάνει ο Δώνης ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Θεωρείται δεδομένο ότι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα είναι κατά πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, καθώς πέρα από το «φρεσκάρισμα» της σύνθεσης, δεν θα αγωνιστούν λόγω προβλημάτων βασικοί παίκτες όπως ο Μπουζούκης και ο Κολοβέτσιος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στην Αθήνα θα παραμείνει και ο Κάτσε, ο οποίος υπέστη οίδημα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός από τα ματς με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...