ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει η Σαμπντόρια

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Κερδίζει η Σαμπντόρια

Δευτέρα σήμερα, οι ρυθμοί χαλαρώνουν σε σχέση με το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, ωστόσο προκύπτουν και πάλι ορισμένες ευκαιρίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Τρεις αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι του πάμε στοίχημα, τους οποίους θα αναλύσουμε παρακάτω!

Άσσος στη Γένοβα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Σπαλ. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Ιταλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν παραπλήσια αποτελέσματα. Η Σαμπντόρια πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-0 με την Κάλιαρι, νωρίτερα ηττήθηκε απ’ την Ίντερ εντός έδρας (0-1) και πήρε 0-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Είχαν προηγηθεί οι εμφατικές νίκες με Νάπολι (3-0) και Φροζινόνε (0-5), είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες στο επιθετικό κομμάτι, σήμερα υποδέχεται έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της και οφείλει να κερδίσει. Απ’ την άλλη, η Σπαλ έρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει κόντρα σε Φιορεντίνα (3-0) και Σασουόλο (0-2), η δύναμη της εντοπίζεται κυρίως εντός έδρας, μακριά από το γήπεδό της έχει αρκετά ζητήματα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85.

Υψηλό σκορ στην Τουρκία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ανκαραγκουτσού – Αντάλιασπορ, για την 7η αγωνιστική της Super Lig, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες με 10 πόντους. Η Ανκαραγκουτσού έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ακίσασπορ (1-0) και Ερζουρούμσπορ (0-1), έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 2-1 εκτός έδρας απ’ την Κασίμπασα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Απέναντι της έρχεται μια καλή ομάδα, η οποία είναι και φορμαρισμένη, καθότι κέρδισε τα 3/4 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα πήρε πρόκριση και στο Κύπελλο. Τα πηγαίνει ψηλά τα παιχνίδια της η Αντάλιασπορ, έρχεται από 4/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας, θεωρούμε ότι το ματς θα έχει τέμπο και θέαμα. Θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85.

Προβάδισμα για Βάσκο Ντα Γκάμα

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Παρανά – Βάσκο Ντα Γκάμα. Πρόκειται για παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Α’ Βραζιλίας, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Η Παρανά είναι τελευταία με 16 πόντους, είναι στο -13 απ’ την παραμονή και έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια, όπου οι ελπίδες της είναι περισσότερο μαθηματικές, παρά ουσιαστικές. Έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει, αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (0-3-9), κέρδισε τελευταία φορά στις 22 Ιουλίου! Υποδέχεται τη Βάσκο Ντα Γκάμα, που πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, πήρε 1-1 εκτός έδρας με τη Σάντος, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-1 επί της Μπαΐα. Ισόβαθμη με την 16η Βιτόρια είναι η Βάσκο, ξέρει ότι αν κερδίσει σήμερα θα πάρει κεφάλι στη μάχη της παραμονής. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE