ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στο… Κορωπί για Βλαχοδήμο!

Τα έφερε έτσι η ζωή και ο Βλαχοδήμος θα επιστρέψει σε ένα μέρος που γνωρίζει καλά!

Επιστροφή στο... Κορωπί για Βλαχοδήμο!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επιστρέφει στο Κορωπί και το «Γ. Καλαφάτης», ένα μέρος που γνωρίζει αρκετά καλά, από την θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, η αποστολή της Μπενφίκα θα προπονηθεί αύριο στο Κορωπί ενόψει του ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «αετοί» θα χρησιμοποιήσουν το προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού, καθώς η ομάδα του Δώνη θα βρίσκεται στο Αγρίνιο (αναχωρεί το μεσημέρι) για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Έτσι, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Μπενφίκα για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ουζουνίδη, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί για ακόμη μια φορά, φορώντας άλλη φανέλα, στο προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.