ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιταλός φανατικός αγόρασε εισιτήριo διαρκείας του Παναθηναϊκού! (pic)

Έφτασαν μέχρι την Ιταλία τα «πράσινα» διαρκείας!

Ιταλός φανατικός αγόρασε εισιτήριo διαρκείας του Παναθηναϊκού! (pic)

Η αγάπη για τον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζει σύνορα. Αυτό μας διδάσκει ο Ιταλός φίλαθλος του τριφυλλιού, Νταβίντε Ντι Σάντε, ο οποίος… έκλεισε θέση για το ΟΑΚΑ και τα ματς του εξάστερου, έστω κι αν μένει μόνιμα στη γειτονική χώρα!

«Οι αποστάσεις χωρίζουν μόνο τα σώματα, όχι τις ψυχές και την αγάπη.  Θέλω να δώσω λίγη από την μικρή μου βοήθεια για να στηρίξω την οικογένειά μου. Πόσες φορές θα είμαι στην έδρα μας; Δεν με νοιάζει, κάθε φορά είναι δύσκολη αλλά η περηφάνια μέρα με την μέρα περισσότερη. Και τώρα ίσως είμαι επισήμως μέλος της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντι Σάντε στο Facebook.

Ο Ντι Σάντε δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά όλα τα εντός έδρας ματς του εξάστερου στο ΟΑΚΑ, ωστόσο για εκείνον φτάνει και περισσεύει το γεγονός πως συμμετέχει στη νέα προσπάθεια με τα διαρκείας και στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενημέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

Σημειώνεται πως η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.