ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Γιαννακόπουλος: “Triple crown στο μπάσκετ και επιτυχίες στον Ερασιτέχνη”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τις ευχές του, στο περιθώριο του αγιασμού του Παναθηναϊκού και έστειλε το μήνυμά του ενόψει της νέας χρονιάς.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τις ευχές του, στο περιθώριο του αγιασμού του Παναθηναϊκού και έστειλε το μήνυμά του ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ τέλεσαν κοινό αγιασμό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν, φυσικά, παρών στην εκδήλωση και μετά το τέλος του αγιασμού ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες. Μιλώντας για το μπάσκετ, εξέφρασε την ευχή του η ομάδα να κατακτήσει το triple crowne, έκανε ειδική μνεία στο βόλεϊ μιλώντας για επιστροφή στους τελικούς, ενώ ευχήθηκε και μετάλλια και επιτυχίες στα υπόλοιπα αθλήματα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς  πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έπαιξε από τα ηχεία του «Απόστολος Νικολαϊδης» ο ύμνος του Παναθηναϊκού, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη πέρασε από όλα τα τμήματα χαιρετώντας τους πάντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.