ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ δίπλα στο ΣΕΦ: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα!

Εκτακτη είδηση: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα δίπλα στη μαρίνα του ΣΕΦ.

Σοκ δίπλα στο ΣΕΦ: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα!

Εκτακτη είδηση: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα δίπλα στη μαρίνα του ΣΕΦ.

«Μία σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη», εντοπίστηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικό Σώματος το απόγευμα της Δευτέρας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.

Οπως περιγράφει το Λιμενικό η σορός «ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα»

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σορός απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησαν υποβρύχιες έρευνες προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

 Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...