ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιάκομπσεν: «Ανυπομονώ να παίξω για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς μας»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν κάνει ντεμπούτο στο Panathinaikos24.gr και γράφει για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα αλλά και τη σχέση με τους οπαδούς.

Γιάκομπσεν: «Ανυπομονώ να παίξω για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς μας»

Γεια σας! Είμαι ο Άξελ Γιάκομπσεν και από εδώ, στο Panathinaikos24.gr θα τα λέμε όσο το δυνατόν πιο συχνά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να αγωνιστώ με τον Παναθηναϊκό, αλλά πριν καν έρθω εδώ, ήξερα ήδη ορισμένα πράγματα για το κλαμπ, όσον αφορά το μέγεθός του, την ιστορία του και… φυσικά τους οπαδούς. Μου άρεσε που είδα το πόσο παθιασμένοι είναι με την ομάδα. Δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας στα επίσημα ματς.

Πριν συνεχίσω θα ήθελα να σας… συστηθώ. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει η επίθεση, αν και αγωνίζομαι σε μια, όχι και τόσο επιθετική θέση. Μου αρέσει να λαμβάνω τα vibes της εξέδρας. Εξάλλου, η σχέση παίκτη και εξέδρας είναι πάντα αμφίδρομη, εκείνοι με τη φωνή τους σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, αλλά εσύ θα πρέπει να την τροφοδοτείς με τις καλές εμφανίσεις σου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εντυπώσεις μου από το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα είναι εξαιρετικές. Από την πρώτη στιγμή είδα ότι αποτελώ μέλος ενός οργανωμένου κλαμπ, με υψηλούς στόχους, που όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Η ομάδα μας αποτελείται από αρκετούς νέους παίκτες, οπότε πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το επίπεδο των εμφανίσεών μας στην προετοιμασία, αν και είμαστε ακόμη στην αρχή της φετινής μας προσπάθειας.

Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλή πορεία στα φιλικά ματς, ενώ κατακτήσαμε και δύο φιλικά τουρνουά. Ασφαλώς πρόκειται για ματς προετοιμασίας, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τις νίκες μας. Δείχνει ότι προχωράμε μπροστά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Φυσικά, οφείλουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να το πετύχουμε, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα επίσημα ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.