ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα στο Κύπελλο με αλλαγές και νέα πρόσωπα

Ο Παναθηναϊκός κάνει σήμερα πρεμιέρα στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος (17:30), αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Πρεμιέρα στο Κύπελλο με αλλαγές και νέα πρόσωπα

Πρεμιέρα σήμερα για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17:30), σε αναμέτρηση η οποία ήταν να διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα αλλά πήρε μετάθεση γιατί «έπεφτε» σχεδόν «πάνω» στα ματς της Super League.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να αρχίσει με το «δεξί» την πορεία της στο Κύπελλο και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο του συνηθισμένου, πάντα όσον αφορά την ενδεκάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα προβλήματα τραυματισμών και η ανάγκη για ροτέισον, ώστε ορισμένοι βασικοί να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, οδήγησε τον Δώνη στο να αφήσει στην Αθήνα αρκετούς συντελεστές της φετινής πορείας, παίρνοντας στο Αγρίνιο μια 18άδα… σχεδόν made in Greece, με 17 Έλληνες και τον Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να κάνει σαφές βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση και να «πιάσει» στη βαθμολογία τον Κισσαμικό που επικράτησε της Ιεράπετρας με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.