ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα… made in Greece στο Αγρίνιο

Πως αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα... made in Greece στο Αγρίνιο

Ένας… αλλιώτικος Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί απόψε στο Αγρίνιο για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αυτό φάνηκε από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, έχοντας αφήσει εκτός αρκετά ονόματα παικτών που έχουν καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα.

Τα προβλήματα τραυματισμών που ήδη υπάρχουν ή προέκυψαν μετά τον ΠΑΣ, σε συνδυασμό με την ανάγκη για rotation ενόψει Αστέρα Τρίπολης, οδηγούν τον Δώνη στο να παρατάξει μια ενδεκάδα εντελώς διαφορετική των συνηθισμένων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 3-4-3 και ενδεκάδα η οποία θα αποτελείται από έντεκα Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότσαρης, με τους Θεοχάρη, Πούγγουρα και Οικονόμου ως τριάδα στόπερ. Αριστερό μπακ-χαφ θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης και δεξί ο Αποστολάκης, ενώ τον άξονα θα καλύψουν οι Στάικος – Τζανδάρης.

Η τριάδα μπροστά θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τους Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Βέργο, με τον Μακέντα να βρίσκεται στον πάγκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.