ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο φαβορί για MVP της Euroleague ο Καλάθης! (pic)

Η Euroleague παρουσίασε τη λίστα με τους 10 παίκτες οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για MVP της νέας σεζόν, με τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Πρώτο φαβορί για MVP της Euroleague ο Καλάθης! (pic)

Την περασμένη σεζόν, ο Νικ Καλάθης έφτασε μια «ανάσα» από το βραβείο του MVP της Euroleague, ωστόσο το βραβείο κατέληξε στον Σέρχιο Γιουλ.

Σύμφωνα όμως με το αφιέρωμα που φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο Καλάθης φαντάζει ως φαβορί για να πάρει εκείνος το βραβείο τη σεζόν που μας έρχεται.

H Euroleague κατατάσσει τον Καλάθη στο Νο1 της δεκάδας με τους παίκτες οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για το βραβείο τη σεζόν που μας έρχεται, βάσει των περσινών πεπραγμένων τους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νικ Καλάθης, δεν προέρχεται μόνο από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αλλά από μια ιστορική σεζόν για κάθε πόιντ-γκαρντ. Ο Καλάθης έθεσε νέο επίπεδο στη διοργάνωση, μοιράζοντας 249 ασίστ, κατά μέσο όρο 8 ανά ματς, σημειώνοντας επίσης 11 νταμπλ-νταμπλ και τελειώνοντας 13 ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Καλάθης, πρώην MVP του Eurocup, έλαβε την πρώτη του ατομική διάκριση από τη Euroleague πέρσι  και μπορεί φέτος να γίνει ο πρώτος παίκτης που κατακτά το βραβείο του πολυτιμότερου τόσο στη Euroleague όσο και στο Eurocup», ανέφερε σχετικά το κείμενο της διοργανώτριας.

Η λίστα της Euroleague με τους υποψήφιους MVP

10. Σκότι Ουίλμπεκιν (Μακάμπι) 9. Βασίλης Σπανούλης (ΟΣΦΠ) 8. Σέρχι Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ) 7. Μάικ Τζέιμς (Αρμάνι) 6. Γιαν Βέσελι (Φενέρ) 5. Τορνίκε Σενγκέλια (Μπασκόνια) 4. Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι) 3. Σέρχιο Γιουλ (Ρέαλ Μαδρίτης) 2. Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ) 1. Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.