ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξένοι διαιτητές και στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού

Η ΚΕΔ αποφάσισε να τοποθετήσει διαιτητές από το εξωτερικό και στα ντέρμπι που θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Ξένοι διαιτητές και στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού

Η ΚΕΔ τοποθετεί διαιτητές από το εξωτερικό και στα ντέρμπι τα οποία θα έχουν τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Το μέτρο τοποθέτησης ξένων διαιτητών στα ντέρμπι της Super League έχει αποδώσει ως τώρα, με την ΚΕΔ να βάζει στη λίστα της και τον Παναθηναϊκό, εφαρμόζοντας το ίδιο μέτρο και στα μεγάλα ματς του τριφυλλιού.

Αυτό συνεπάγεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι στα επικείμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (28/10), την ΑΕΚ (3/11) και τον Ολυμπιακό θα οριστούν ξένοι διαιτητές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην θεωρήθηκε -στην αρχή της σεζόν- ομάδα η οποία θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πορεία κορυφής και γι’ αυτό, η ΚΕΔ σκοπεύει να προσδώσει ανάλογη αντιμετώπιση και στα «πράσινα» ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.