ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό μέσω Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πραγματοποιεί σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του στη σεζόν 2018/19, αντιμετωπίζοντας το Παγκράτι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Επίσημη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό μέσω Κυπέλλου

Πρεμιέρα σήμερα σε μια σεζόν με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δίνει σήμερα το απόγευμα (19:00) το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, αντιμετωπίζοντας στο Μετς το Παγκράτι, στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε μια «μονομαχία» που φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά, το τριφύλλι θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία του στον θεσμό και τη σεζόν, παίρνοντας τη νίκη επί της ομάδας η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 19:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος

Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 80-72

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

Ρεθύμνου 17.00 Ρέθυμνο-Κύμη Μετς 19.00 Παγκράτι-Παναθηναϊκός Δ. Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-Άρης Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Στ. Βενέτης 19.00 Διαγόρας Δρ.-ΑΕΚ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

ΣΕΦ 18.00 Ολυμπιακός-Χολαργός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.