ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: Τι είπε για τις ποινές Γιαννακόπουλου και την πορεία της Euroleague

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε σε Μέσο της Καταλονίας για την κόντρα που είχε ξεσπάσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και τα οικονομικά Euroleague.

Μπερτομέου: Τι είπε για τις ποινές Γιαννακόπουλου και την πορεία της Euroleague

Ο Τζόρντι Μπερτομέου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν θέσει σε νέα βάση τα δεδομένα που αφορούν τη μεταξύ τους συνύπαρξη στην Euroleague.

Κάτι που επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τονίζοντας ότι όλα όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν ανήκουν στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, ο Τζόρντι Μπερτομέου τοποθετήθηκε ως εξής, μιλώντας για το θέμα στην «Sport».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου:

Για την κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Αυτές τις ημέρες έλεγα στην Ελλάδα πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Την προηγούμενη σεζόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα, για τα οποία του επιβλήθηκαν οι μεγαλύτερες κυρώσεις. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκείνος απολογήθηκε δημοσίως, αποδεχόμενος πως έκανε λάθος. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να αναστείλουμε τις κυρώσεις, όχι να τις συγχωρήσουμε. Και θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι τα ίδια πράγματα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα οικονομικά της Euroleague: «Είναι καλύτερα από ποτέ. Έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία, περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε περισσότερους πόρους στους συλλόγους μας. Και πάνω από όλα μπορούμε να επενδύουμε περισσότερο στο προϊόν μας. Δουλεύουμε για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις στο μέλλον και να φτάσουμε στο επίπεδο που αξίζει αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.