ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Όλους θα τους τρελάνουμε…

Με το ταλέντο, με τα νιάτα, με τον τρελό – Ιταλό, με το «τρένο» που δεν σταματά και τον κόσμο που θα πρασινίσει κάθε πόλη.

Όλους θα τους τρελάνουμε…

Το σύνθημα λέει «πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε». Ας μην υπερβάλλουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν θα το πάρει το πρωτάθλημα, γιατί και να έφτανε σε σημείο να το διεκδικήσει μέχρι τέλους δεν θα του το επέτρεπαν (ήδη έχουν πέσει διαιτητικές «πιστολιές», αλλά ποιος να μιλήσει). Όμως δεν χρειάζεται να το πάρει για να τρελάνει όλο τον κόσμο. Το κάνει ήδη.

Ένα απλό παράδειγμα: κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται, εκτός από τα τεράστια ποσοστά τηλεθέασης που φέρνει στην ΕΡΤ, γίνεται πρώτο… trend στα social media. Το Twitter γεμίζει με ατάκες για τους «μπέμπηδες», για τον Δώνη, για το ποδόσφαιρο που παίζουν. Κι αυτό το ποδόσφαιρο, παντός καιρού και… διοργάνωσης (δεν καταλαβαίνει ούτε από «Ζορμπά», ούτε από Κύπελλο), είναι που τον οδηγεί στο – μυθικό και τρελό αν το έλεγες πριν ξεκινήσει η χρονιά, αλλά – υπέροχο «έξι στα έξι».

Αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν ο Παναιτωλικός. Ακόμα μια επαρχιακή ομάδα που είχε τη μοίρα της Ξάνθης, της Λαμίας, της Λάρισας, του Λεβαδειακού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Το «τρένο» έχει σφυρίξει σε όλη την επικράτεια και ετοιμάζεται για Τρίπολη. Ο Δώνης και τα… σεσημασμένα πιτσιρίκια του τρελαίνουν κόσμο και κοσμάκη γιατί γουστάρουν αυτό που κάνουν. Μπαίνουν στο γήπεδο με κέφι και χαρά. Όπου κι αν παίζουν.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τους έβλεπες να παίζουν σε ματς Κυπέλλου, τέσσερις μέρες πριν το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη και να κυνηγούν σαν λυσσασμένοι το γκολ της νίκης. Έτσι φτιάχνεις μεγάλους παίκτες. Βάζοντάς τους στο μυαλό τους τη νίκη και μόνο. Ο Παναθηναϊκός θα προκρινόταν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ακόμα κι αν σήμερα έπαιρνε την ισοπαλία. Όμως οι 13 Έλληνες και ο ένας Ιταλός του Αγρινίου δεν δέχονταν να φύγουν με έναν βαθμό στις αποσκευές. Σέντρα ο Αποστολάκης, «χάιδεμα» ο Μακέντα, 0-1. Το «τρένο» σφύριξε.

Και στο τέλος «χόρτο» των παικτών με τον κόσμο. Τρέλα κανονική. Κι ας μην πάρει το πρωτάθλημα. Τους το χαρίζουμε. Κι αυτό και όλα. Αρκεί να βλέπουμε αυτή την παναθηναϊκή υγεία κάθε φορά που στηνόμαστε στο γήπεδο ή στην οθόνη για να παρακολουθήσουμε ετούτη την υπέροχη πράσινη γενιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.