ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτοφανής απόφαση: «Άκυρο» στην αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού!

Η ΕΟΠΕ δεν έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της ποινής από πλευράς Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα, έχοντας αντιμετωπίσει... αντιστρόφως ανάλογα τον ΟΣΦΠ.

Πρωτοφανής απόφαση: «Άκυρο» στην αίτηση ανάκλησης του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτηση ανάκλησης της ποινής για την τιμωρία της έδρας που του είχε επιβληθεί από την Ομοσπονδία βόλεϊ για τα συμβάντα της Καλλιθέας, με τους «πράσινους» να αναζητούν δικαίωση μέσω της κίνησής τους.

Αντί για το… προφανές, δηλαδή τη δικαίωση του «τριφυλλιού» από την πλευρά της ΕΟΠΕ, (όπως συνέβη με την περίπτωση του ΟΣΦΠ, ο οποίος είχε λάβει παρόμοια ποινή προτού εκείνη… εξαλειφθεί), το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ομοσπονδίας γύρισε την «πλάτη» στο αίτημα του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό «βράζουν» με την ανισομερή αντιμετώπιση της Ομοσπονδίας και του προέδρου, Γιώργου Καραμπέτσου, καθώς το τριφύλλι έμεινε να «πληρώνει» στο τέλος για μια ποινή, η οποία είχε αναιρεθεί στην πλευρά του ΟΣΦΠ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επιμύθιο της υπόθεσης είναι ότι οι «πράσινοι» τιμωρούνται για συμπλοκές αγνώστων ( δεν υπάρχει καμία σύλληψη), χιλιόμετρα μακριά από την έδρα στην οποία αγωνιζόταν η ομάδα, η οποία μάλιστα δεν είχε ζητήσει καν… εισιτήρια για τους οπαδούς της σε εκείνο το ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...