ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κρίνεται για τέσσερις ενόψει Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς του Σαββάτου, με τον Δώνη να εξετάζει την κατάσταση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: Κρίνεται για τέσσερις ενόψει Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Γιώργος Δώνης περιμένει τις τελευταίες προπονήσεις ώστε να βγάλει συμπεράσματα για τέσσερις ποδοσφαιριστές του.

Μέχρι στιγμής, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπουζούκη, Ινσούα, Κολοβέτσιου και Πούγγουρα, με τις δύο επόμενες προπονήσεις να κρίνουν το αν θα ταξιδέψουν, ή όχι στην Τρίπολη.

Οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας αναμένεται να προλάβουν να μπουν στη σημερινή ή την αυριανή προπόνηση και να «κλείσουν» θέσεις στην αποστολή του τριφυλλιού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, για τον Μπουζούκη και τον Ινσούα, η τελική απόφαση θα παρθεί βάσει της ετοιμότητάς τους, καθώς εάν ο Δώνης κρίνει ότι οι δυο ποδοσφαιριστές δεν έχουν επανέλθει πλήρως, τότε δεν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον Αστέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.