ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινη… απόβαση στην Τρίπολη!

Η ΠΑΕ πήρε 1.600 εισιτήρια για Τρίπολη, αλλά υπάρχουν εκτιμήσεις για την παρουσία διπλάσιου αριθμού «πράσινων» οπαδών στην εξέδρα.

Πράσινη... απόβαση στην Τρίπολη!

Έτοιμοι να… πρασινίσουν την Τρίπολη είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει τον Αστέρα σε αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική της Super League, δίνοντας ακόμη μια «μάχη» για τη διεύρυνση του σερί. Σε αυτή τη μάχη, οι «μπέμπηδες» του Δώνη δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς θα έχουν στο πλευρό τους 1.600 οπαδούς, οι οποίοι μπορεί να… διπλασιαστούν σε αριθμό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε 1.600 εισιτήρια, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις για παρουσία πολλών περισσότερων. Πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη και θα αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία αντιστοιχούν στην εξέδρα που θα βρίσκεται δίπλα στο πέταλο που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται να βρεθούν στην εξέδρα πάνω από 3.000 φίλοι των «πρασίνων», οι οποίοι θέλουν να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Δώνη για ένα νέο σημαντικό αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.