ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Η ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο στο τριφύλλι για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ επέβαλε η ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα κληθούν να καταβάλουν 3.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση

Η ΕΠΟ επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ. ΑΠΣ 1923 χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ.4 α και β και 5, 15 παρ. 3 περ. β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 8-9-2018, στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΠΣ 1923 – ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ στο δημοτικό γήπεδο Περιστερίου, με φιλανθρωπικό σκοπό και ειδικότερα την ενίσχυση των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.