ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Μόναχο για… αρχή!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την επίσημη πρεμιέρα του μέσω Mετς, ανοίγοντας μια... ταξιδιωτική πορεία είκοσι ημερών, που φτάνει στη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο.

Παναθηναϊκός: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Μόναχο για... αρχή!

Ο Παναθηναϊκός άρχισε δυναμικά τις επίσημες υποχρεώσεις του στη σεζόν 2018/19, επικρατώντας του Παγκρατίου στο Μετς με 100-66, σε αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ «άνοιξε» μέσω του Μετς μια πορεία είκοσι ημερών, η οποία περιλαμβάνει αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, τη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο, καθώς σε λίγες ημέρες, οι «πράσινοι» θα κάνουν πρεμιέρα τόσο στην Basket League, όσο και στη Euroleague.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει δύο πρεμιέρες στο ΟΑΚΑ, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (6/10), οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Ήφαιστο Λήμνου, ενώ την Πέμπτη (11/10), θα υποδεχθούν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο ημέρες μετά το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ακολουθεί ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί για τις 13 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Μπάγερν στο Μόναχο (16/10), για την αντίστοιχη αγωνιστική της Euroleague.

Έπειτα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (18/10), υποδεχόμενος την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει το πρώτο «δυνατό» εικοσαήμερο για το τριφύλλι, που μπαίνει δυναμικά στη σεζόν 2018/19.

Συνοπτικά

3/10 (Κύπελλο Ελλάδος) Παγκράτι – Παναθηναϊκός 66-100

6/10 (Basket League) Παναθηναϊκός – Ήφαιστος Λήμνου 11/10 (Euroleague) Παναθηναϊκός – Μακάμπι 13/10 (Basket League) Άρης – Παναθηναϊκός 16/10 (Euroleague) Μπάγερν – Παναθηναϊκός 18/10 (Euroleague) Παναθηναϊκός – Γκραν Κανάρια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.