ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο όρος που -δεν- μπήκε στη μεταγραφή Βλαχοδήμου

Πως... συμπεριφέρθηκε ο Παναθηναϊκός στις διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα για τον Οδυσσέα και ποιος όρος αφέθηκε για να κλείσει το deal το συντομότερο δυνατόν.

Παναθηναϊκός: Ο όρος που -δεν- μπήκε στη μεταγραφή Βλαχοδήμου

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος μετέβη στην Πορτογαλία το καλοκαίρι και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Ο ομογενής τερματοφύλακας έχει καθιερωθεί ως «Νο1» στα γκολπόστ των «αετών» και λαμβάνει μερίδιο αποθέωσης για το «διπλό» που πήρε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς με σωτήρια επέμβασή του κράτησε το 2-2, προτού σκοράρει το νικητήριο γκολ ο Σεμέδο.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την εξέλιξη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος πέρσι αποτελούσε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας, σε μία από τις δυσκολότερες σεζόν της «πράσινης» ιστορίας και με τη μεταγραφή του έδωσε «ανάσα» στα ταμεία της ΠΑΕ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και ο Παναθηναϊκός έλαβε 2.5 εκατ. ευρώ από τους Πορτογάλους και τα χρησιμοποίησε άμεσα ώστε να βγει η σεζόν, δεν μπορεί να έχει άλλες… αξιώσεις από τον Έλληνα πορτιέρε, καθώς σύμφωνα με την «Πράσινη», δεν υπάρχει όρος για διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης από το τριφύλλι, σε περίπτωση νέας μεταγραφής του Βλαχοδήμου.

Η τοποθέτηση ποσοστού μεταπώλησης υπήρχε ως σκέψη, αλλά εν τέλει ο Παναθηναϊκός, πιεζόμενος από τον χρόνο και την ανάγκη άμεσης εισροής χρημάτων στα ταμεία για την κάλυψη υποχρεώσεων, προτίμησε να αφήσει τον συγκεκριμένο όρο, κάνοντας πίσω, ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και να έρθει χρήμα στα ταμεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.