ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: «Παιχνίδι» με τα γκολ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: «Παιχνίδι» με τα γκολ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η Πέμπτη (04/10), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα σε Μίλαν και Μπάτε Μπορίσοφ αντίστοιχα, αμφότερα τα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ η τετράδα των επιλογών θα «κλείσει» με τις αναμέτρηση Ζενίτ Αγιάς Πετρούπολης – Σλάβια Πράγας και Άιντραχτ Φρανφκούρτης – Λάτσιο. Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr.

G/G για ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ. Οι Λευκορώσοι την 1η αγωνιστική πραγματοποίησαν μία σοβαρή εμφάνιση στην έδρα της Βίντι, επικράτησαν 0-2, πανηγυρίζοντας μία από τις πέντε διαδοχικές νίκες που έχουν σημείωσει σε όλες τις διοργανώσεις, ακολούθησαν άλλες δύο κόντρα σε Τορπέντο (0-3) και Ντιναμό Μινσκ (2-1) για το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος, από την πλευρά του, μετά την φυσιολογική εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Τσέλσι στην πρεμιέρα, γνωρίζει πως σήμερα χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην δει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση να μειώνονται σημαντικά. Σε υψηλά επίπεδα η ψυχολογία για την ομάδα του Λουτσέσκου, κέρδισε τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει από το σημερινό ματς, ωστόσο η Μπάτε είναι μία ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα στην έδρα της και στοιχηματικά έχει αξία να ποντάρουμε στο Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 στην Betshop.

Με τα γκολ στο Μιλάνο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μίλαν – Ολυμπιακός. Από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ προέρχονται οι «ερυθρόλευκοι», σε έναν αγώνα που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν καμία από αυτές, είτε λόγω Πασχαλάκη, είτε λόγω ατυχίας. Με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 εναντίον της Μπέτις ξεκίνησε στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του Πειραιά, σήμερα προορίζονται για βασικοί οι Σισέ, Κούτρης, Τοροσίδης, Γκιλέρμε και Φετφατζίδης. Οι «ροσονέρι», από την πλευρά τους, είναι σε καλό «φεγγάρι» επιθετικά, έρχονται από το «διπλό» με 4-1 επί της Σασουόλο, ενώ στα δύο ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο «Σαν Σίρο» φέτος, επιβεβαίωσαν το Over (2-1 με Ρόμα, 2-2 με Αταλάντα). Περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, το Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα μπει στις επιλογές μας.

Νίκη για Ζενίτ

Περνάμε στον τρίτο όμιλο και την αναμέτρηση Ζενίτ – Σλάβια Πράγας. Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση η ομάδα από τη Ρωσία, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με την Κοπεγχάγη, σήμερα αγωνίζεται στο γήπεδό της, εκεί όπου παρουσιάζεται άκρως αποτελεσματική. Η Σλάβια στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Μπορντό, κατάφερε να επικρατήσει 1-0, ωστόσο γνωρίζει ότι το έργο της σήμερα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία αντίπαλο που διαθέτει ανώτερο ρόστερ. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη χάνει σπάνια και θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.80.

Άιντραχτ με κάλυψη

Η τελευταία πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα προκύπτει από τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λάτσιο. Οι Γερμανοί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πήρα μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μαρσέιγ στη Μασσαλία, ενώ προέρχονται από την εύκολη επικράτηση με 4-1 επί του Ανόβερο, για την Μπουντεσλίγκα. Απέναντί τους απόψε βρίσκουν την «πληγωμένη» Λάτσιο, η οποία το Σαββατοκύριακο ηττήθηκε με 3-1 στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Η Άιντραχτ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό, ο «άσσος» ακόμη και με την κάλυψη του Draw No Bet προσφέρεται σε αξιοπρεπή απόδοση (1.73) και θα μπει στις επιλογές μας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια Μίλαν – Ολυμπιακός και Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ

Μίλαν – Ολυμπιακός

Μπάτε Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE