ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονομίδου: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος η άνοδος»

Η Μαρία Οικονομίδου κάνει ντεμπούτο στο Panathinaikos24.gr, γράφοντας για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ γυναικών, τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία αλλά και τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Οικονομίδου: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος η άνοδος»

Καλησπέρα σας! Από σήμερα και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα τα «λέμε» από εδώ, στο Panathinaikos24.gr. Εξάλλου, η νέα σεζόν που αρχίζει σε λίγο καιρό, αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστική.

Η νέα αγωνιστική χρονιά έρχεται γεμάτη όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες για εμάς. Μέχρι στιγμής, όλα πηγαίνουν όπως πρέπει στην ομάδα, κάτι που σε πρώτο επίπεδο εξασφαλίζεται από τη νέα διοίκηση που είναι δίπλα μας. Το ίδιο ισχύει όμως και σε αγωνιστικό επίπεδο, όσον αφορά την ομάδα μας.

Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από τη μέχρι τώρα πορεία μας στην προετοιμασία. Καθημερινά, δουλεύουμε σκληρά, έχοντας μπόλικες έντονες προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρώτο μας ματς στο φετινό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό, όπως και η σεζόν, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε  από νωρίς… στις επάλξεις.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσπαθούμε καθημερινά για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα χρονιά που έρχεται, έχοντας μοναδικό και αδιαμφισβήτητο στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Όλες μας θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει και σταδιακά να ξαναπάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο βόλεϊ γυναικών.

Εξάλλου, ήδη από φέτος φαίνεται η αλλαγή κατεύθυνσης σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Η νέα διοίκηση, υπό τον κύριο Γιαννακόπουλο προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με σύνθημα τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Κάτι που φάνηκε με κινήσεις όπως ο αγιασμός στη Λεωφόρο, παρουσία όλων των τμημάτων υπό εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Κλείνοντας το πρώτο μου blog εδώ, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε εμάς αλλά και σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και να πραγματοποιήσουμε ό,τι στόχο έχουμε θέσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.