ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Βάζω τα λεφτά»

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και ενημέρωσε ότι θα βάλει τα πρώτα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Βάζω τα λεφτά»

Έτοιμος να βάλει τα πρώτα χρήματα στον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Livesport», ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενημερώνοντάς τον για το γεγονός πως έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για να σταλούν τα πρώτα χρήματα από μέρους του στην ΠΑΕ.

Το ποσό αντιστοιχεί σε μέρος της ΑΜΚ η οποία έχει προκηρυχθεί και αναμένεται να φανεί είτε εντός της ημέρας, είτε την προσεχή Δευτέρα.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.