ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινο»… τσουνάμι στην Τρίπολη!

«Πράσινη» αναμένεται να ειναι το Σάββατο η Τρίπολη, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δίνει βροντερό «παρών», δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο τον...φτιάχνουν τα «μωρά» του Δώνη.

«Πράσινο»... τσουνάμι στην Τρίπολη!

Το τριφύλλι φέτος πάει… τρένο, με τον Γιώργο Δώνη και τα… μωρά του να έχουν καταφέρει ήδη να φέρουν πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.

Τρανή απόδειξη όλου αυτού είναι η συμπαράσταση του κόσμου τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Η μεγάλη…απόβαση όμως θ γίνει στην Τρίπολη, όπου αναμένεται να είναι πάνω από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 3.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλο αυτό γίνεται σαφές και όλο και πιο… σίγουρο από την ανακοίνωση του Αστέρα για τα εισιτήρια. Ο Αστέρας φέτος δεν έχει παίξει ποτέ σε γεμάτο γήπεδο και το Σάββατο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (06/10, 20:30) με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διατεθούν από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 10.30πμ έως και τη 1.30μμ την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Σε περίπτωση εξάντλησης και αυτών των εισιτηρίων, τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.