ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινη τρέλα! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης!

Πάνω από 3.500 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα δώσουν το "παρών" στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια από παντου!

Πράσινη τρέλα! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης!

Πάνω από 3.500 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα δώσουν το “παρών” στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια από παντου!

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε πάρει 1.600 κομμάτια τα οποία και τα μοίρασε στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Υπάρχουν, όμως, και πολλοί φίλοι της ομάδας που πήραν εισιτήρια μεμονωμένα και όπως έγινε γνωστό σήμερα αυτά εξαντλήθηκαν από παντου! Υπολογίζεται ότι αύριο στο γήπεδο της Τρίπολης θα βρεθούν πάνω από 3.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να τονιστεί ότι στην Τρίπολη θα πρέπει να βρεθούν μόνον όσοι έχουν εισιτήρια, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός, ταλαιπωρία και να αποφύγουμε όλοι τα δυσάρεστα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...