ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Δώνη και των παιδιών του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και τους 4.500 οπαδούς της ομάδας που ετοιμάζουν απόβαση στην πόλη της Αρκαδίας. Και ένα… υστερόγραφο για όσους «κονιορδίζουν» από το Δ.Σ.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Δώνη και των παιδιών του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και τους 4.500 οπαδούς της ομάδας που ετοιμάζουν απόβαση στην πόλη της Αρκαδίας. Και ένα… υστερόγραφο για όσους «κονιορδίζουν» από το Δ.Σ.

Αυτό που γίνεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι η μεγαλύτερη από τις συνεχόμενες νίκες, που έχει πετύχει η ομάδα του Δώνη. Το γεγονός ότι ένας κόσμος ξενερωμένος, απογοητευμένος από τα αλλεπάλληλα διοικητικά λάθη και από την έλλειψη στόχων και κινήτρου, ανυπομονεί πλέον να έρθει η ημέρα, που θα παίξει η ομάδα, για να πάει να την δει είναι μία μεγάλη νίκη του Δώνη και των παιδιών του.

Αυτό που θα ζήσουμε όσοι πάμε στην Τρίπολη δεν θα έχει προηγούμενο. Μπορεί και 4500 φίλοι της ομάδας να είναι στο γήπεδο. Στο πέταλο, που θα είναι «καταπράσινο», και στην κεντρική εξέδρα. Η κινητοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού αποδεικνύει  ότι μία σπίθα θέλει για να ξεσηκωθεί. Και αυτή την σπίθα την έδωσαν ο Δώνης και τα παιδιά του με την παρουσία τους σε όλα τα επίσημα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Πέτυχαν το 5 στα 5, που δεν έχουν πετύχει στο παρελθόν πολύ πιο ακριβές ομάδες και με δυνατές διοικήσεις. Σαν και τώρα θυμάμαι μία κουβέντα, που είχα με τον Γιώργο το καλοκαίρι. Το τρένο όπως τον ξέρω εγώ από την εποχήπου έκανα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού και σαν παίκτης μας είχε τρελάνει μέσα στο Αμστερνταμ. Τώρα μας τρελαίνει και σαν προπονητής.

Επανέρχομαι. Μου έλεγε ο Γιώργος το καλοκαίρι, ότι η ομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχει καμία ανησυχία. Όλα αυτά μετά τις ήττες στα φιλικά. Ηταν σίγουρος ο κόουτς και τώρα επιβεβαιώνεται . Μία ανησυχία είχε. Πως θα έρθει ο κόσμος και πάλι κοντά στην ομάδα, λόγω του πολύ αρνητικού κλίματος, που υπήρχε. Δεν άντεχε τα σχόλια περί υποβιβασμού, εκνευριζόταν. Και ήξερε, ότι η ομάδα με την παρουσία της θα πρέπει να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Και τελικά το κατάφερε και αυτό.

Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Δώνη και των παιδιών του. Ότι θα «πρασινίσει» η Τρίπολη. Ότι στην στραβή, που θα έρθει, όποτε έρθει ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας, διότι έχει δει τους παίκτες, πως παίζουν, έχει δει τον Δώνη τι ομάδα έχει φτιάξει. Αυτή η νίκη για μένα είναι η μεγαλύτερη της φετινής σεζόν και θα είναι μεγαλύτερη ακόμα και από νίκη σε κάποια ντέρμπι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γουστάρει και πάλι την ομάδα του. Και δεν είναι τυχαίο. Οι διοικητικοί, που έκαναν τα εγκλήματα πέρυσι έκατσαν στην άκρη, ο Νταμπίζας εξασφάλισε την οικονομική σταθερότητα και η ομάδα χωρίς να έχει οτιδήποτε άλλο στο μυαλό της μπαίνει στο γήπεδο και εφαρμόζει το πλάνο του Δώνη, που είναι ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Αυτά που λέω δεν θα αλλάξουν ακόμα και αν δεν κερδίσει η ομάδα στην Τρίπολη. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα ήταν και στην Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική, δύσκολα ήταν και στο χωράφι της Λάρισας. Και από τις δύο έδρες η ομάδα πέρασε με νίκη. Γιατί να μην κάνει το ίδιο και στην Τρίπολη; Ακόμα, όμως και να μην τα καταφέρει η ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσει μία πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο. Τα παιδιά του Δώνη θα δώσουν την ψυχή τους στο γήπεδο και τα παιδιά στην εξέδρα με την φωνή τους θα κάνουν την Τρίπολη Λεωφόρο.

*Με την αστειότητα σήμερα τα βάζει ο Πάιροζ, αύριο τα βάζει ο Πάιροζ ,μεθαύριο τα βάζει δεν ασχολούμαι… Ας ασχοληθούν αυτοί, που το λένε μέρα πάρα μέρα…

*Επειδή μαθαίνω, ότι ….κονιορδίζουν κάποιοι από το Δ.Σ απλά να τους πω  ότι ο λόγος που η ομάδα πάει καλά φέτος είναι, διότι αυτοί έχουν κάτσει στην άκρη. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, το -6 το περσινό, το -6 το φετινό είναι δικά τους… κατορθώματα και ο κόσμος δεν ξεχνάει και ούτε μπορεί να γυρίσει ο τροχός για αυτούς. Κάποια στιγμή θα φύγουν-ότι και να κάνουν τα ψωμιά τους είναι λίγα- και όταν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει ισχυρή διοίκηση τότε θα κάνει και πάλι πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...