ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πάρτε διαρκείας. Συμφέρει!

Το να αγοράσει κάποιος εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πολύ πιο ωφέλιμο από το να παίρνει εισιτήρια για το κάθε παιχνίδι.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πάρτε διαρκείας. Συμφέρει!

Το να αγοράσει κάποιος εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πολύ πιο ωφέλιμο από το να παίρνει εισιτήρια για το κάθε παιχνίδι.

Αν δείτε παρακάτω, το… πορτοφόλι σας θα είναι πιο «γεμάτο» αγοράζοντας διαρκείας, αντί να παίρνετε ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι του εξάστερου και να… στήνεστε στην ουρά του εκδοτηρίου. Θυμίζουμε ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του μπάσκετ ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ας τα δούμε συνοπτικά.

*Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων με την Μακάμπι, αλλά και όλων των εντός έδρας αναμετρήσεων για την Ευρωλίγκας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Τα φθηνότερα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της Ευρωλίγκας κυμαίνονται από 18 έως 23 ευρώ.

*Τι σημαίνει αυτός; Αν κάποιος φίλαθλος πάει μόνο στα 15 παιχνίδια της κανονικής περιόδου θα κληθεί να πληρώσει 310 ευρώ, δίχως φυσικά να έχει θέση εξασφαλισμένη. Από την άλλη, το κόστος του πιο φτηνού διαρκείας είναι στα 243 ευρώ μαζί με το ποσό υπέρ του ερασιτέχνη! Αρα, προκύπτει 67 ευρώ διαφορά!

*Φυσικά, στα παραπάνω δεν υπολογίζουμε τα παιχνίδια για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ούτε τους αγώνες του πρωταθλήματος που είναι 13 για την κανονική σεζόν, χώρα τα πλέι οφ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.