ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην… καταπράσινη Τρίπολη!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Super League, έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του.

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην... καταπράσινη Τρίπολη!

Στην Τρίπολη με στόχο το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα του Αστέρα (20:30), μια συνάντηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, έχοντας στόχο τη συνέχιση του φοβερού σερί νικών που έχει οδηγήσει στον θαυμασμό όλων των φιλάθλων της Ελλάδας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα δώσουν μόνοι τους αυτή τη νέα «μάχη», καθώς στο πλευρό τους αναμένονται ίσως και 4.000 οπαδοί, οι οποίοι θα μεταβούν από την Αθήνα αλλά και τις περιοχές γύρω από την Τρίπολη, ούτως ώστε να κάνουν τους «πράσινους» να νιώθουν… σαν στο σπίτι τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νέα πρόκληση στην Τρίπολη είναι η πιο «δυνατή» ως τώρα, ωστόσο το τριφύλλι αναμένεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρει ακόμη μια νίκη και να δώσει νέα χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έχει «θαμπωθεί» ως τώρα από την πορεία, την αγωνιστικότητα και το πείσμα των «μπέμπηδων» του Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.