ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα με τον Αστέρα

Σε ποιες επιλογές φέρεται να καταλήγει ο Δώνης για το αποψινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα με τον Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα (20:30), μια αποστολή που είναι η δυσκολότερη απ’ όσες έχει «βγάλει» ως τώρα η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει σχεδιάσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι, με στόχο να έρθει άλλη μια νίκη στο σακούλι του τριφυλλιού.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα, τους Πούγγουρα – Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη, με τον Σωκράτη Διούδη να παραμένει κάτω από τα γκολπόστ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ θα καλύψει ο Ινσούα, ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τους Δώνη – Κουρμπέλη να τοποθετούνται στον άξονα.

Μπροστά από το δίδυμο του άξονα, θα παίξουν, όπως όλα δείχνουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, με τον Μακέντα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για βασικός, μπαίνοντας σε ρόλο σέντερ φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.