ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sold out στην Τρίπολη, διπλός έλεγχος για εισιτήρια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε sold out για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Διπλός έλεγχος στα πέριξ του γηπέδου.

Sold out στην Τρίπολη, διπλός έλεγχος για εισιτήρια

«Πρασινίζει» η Τρίπολη και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού θα είναι έντονη στις εξέδρες, με στόχο να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Εισιτήρια για το ματς δεν υπάρχουν ούτε για… δείγμα, με τους «πράσινους» να εφιστούν την προσοχή σε όσους δεν έχουν προμηθευτεί «μαγικά χαρτάκια».

Στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι όσοι επιλέξουν να πάνε Τρίπολη χωρίς να έχουν πάρει εισιτήρια, δεν θα καταφέρουν να μπουν στις εξέδρες, καθώς θα υπάρχει διπλός έλεγχος και οι μη έχοντες, δεν θα μπορέσουν καν να προσεγγίσουν το γήπεδο του Αστέρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πριν από λίγο το sold out για το αποψινό ματς:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – Παναθηναϊκός στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (20:30).  Ως εκ τούτου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά όλη τη διάρκεια της ημέρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.