ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη 12άδα της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα – Ποιοι έμειναν εκτός

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη 12άδα της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα - Ποιοι έμειναν εκτός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ τον Ήφαιστο Λήμνου (17:00) σε αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή και η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αφήνει εκτός τους Καλαϊτζάκη, Σακελλαρίου και Βουγιούκα.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Τόμας, Λάνγκφορντ, Παπαγιάννης, Λάσμε, Παπαπέτρου, Παππάς, Γκιστ, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...