Ο Γιώργος Δώνης είπε τα εξής μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ’ όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ’ έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο, μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά, καταφέραμε και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και έτσι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».