ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Δεν περιμέναμε αυτήν την… καταιγίδα του κόσμου»

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Δώνης: «Δεν περιμέναμε αυτήν την... καταιγίδα του κόσμου»

Ο Γιώργος Δώνης είπε τα εξής μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Νομίζω ότι επηρεαστήκαμε αρνητικά απ’ όλο αυτό. Είναι πασιφανές πως η ομάδα δεν περίμενε αυτή την καταιγίδα του κόσμου. Σήμερα παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και απέναντι σ’ έναν προπονητή που προσωπικά θεωρώ είναι ο καλύτερος ολόκληρης της Superleague τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα ότι δεν είχαμε την σταθερότητα που έπρεπε, αν και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς.

Στο δεύτερο 45λεπτο, μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά ηρεμήσαμε τα πράγματα και καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε φάσεις και να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, όμως το σημαντικό είναι πως σε μια μέτρια βραδιά, καταφέραμε και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε δοκιμάσει στην προετοιμασία το 5-3-2 βάσει του οποίου θέλαμε να οργανωθούμε, όμως χτύπησε ο Στάικος και μπήκε ο Μπουζούκης και έτσι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στο 4-2-3-1. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να διεκδικήσουμε τη νίκη, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...