ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Το πάλεψαν οι «πράσινες»

Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Παναθηναϊκού.

Βόλεϊ: Το πάλεψαν οι «πράσινες»

Το πάλεψαν οι Κορασίδες 2 του Παναθηναϊκού για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ και γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες.

Οι «πράσινες» ηττήθηκαν με 2-3 σετ (25-23,20-25, 21-25, 25-19, 12-15) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» από τη Νίκη Αμαρουσίου ωστόσο έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παναθηναϊκός (Γούτης): Αναστασοπούλου Μ., Βελλισαρίου Κ., Βενέτη Χ., Δημητρίου Α., Κασδαγλή Χ., Καλταμπάνου Σ., Κορομβόκη Λ., Κυρτάτου Θ., Λιάτη Ν., Μαυρομούστακου Μ., Μιχελή Π., Χότζα Κ.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.