ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Δεν θέλω μόνο να σκοράρω, αλλά και να βοηθάω την ομάδα»

Οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Μακέντα: «Δεν θέλω μόνο να σκοράρω, αλλά και να βοηθάω την ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα:

Για το ματς: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά στο τέλος δείξαμε ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για το γκολ που έβαλε: «Πολύ σημαντικό ότι σκοράρω, αλλά πρέπει να βελτιωθώ και να δουλέψω πολύ κατά τη διάρκεια της διακοπής για να εμφανιστώ καλύτερος».

Για το αν είναι ηγέτης: «Αυτή η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες. Και εγώ βοηθώ και λόγω ηλικίας στην ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και εγώ μαζί με την ομάδα. Στόχος της ομάδας είναι να γίνεται όλο και καλύτερη σε κάθε παιχνίδι».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσα γκολ στοχεύει να βάλει: «Δεν ξέρω πόσα γκολ θα βάλω. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να βάζει γκολ. Βρίσκομαι στο 50%-60% των δυνατοτήτων μου. Δεν θέλω μόνο να βάζω γκολ, αλλά και να βοηθάω την ομάδα μου και σε άλλα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.