ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γαβαλάς: «Τίποτα λιγότερο από την άνοδο»

Ο Γιάννης Γαβαλάς κάνει πρεμιέρα στο Panathinaikos24.gr και στο πρώτο του μπλογκ αναφέρεται στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας πόλο στην προετοιμασία, αλλά και στον έναν και μοναδικό στόχο που έχει τεθεί, την άνοδο στην Α1.

Γαβαλάς: «Τίποτα λιγότερο από την άνοδο»

Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης Γαβαλάς και από αυτήν εδώ τη γωνιά, στο Panathinaikos24.gr θα επικοινωνούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, η οποία ελπίζω να πάει όπως την θέλουμε όλοι.

Αρχικά θα ήθελα να σημειώσω πως χαίρομαι ιδιαιτέρως που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα από την οποία είχα ευχάριστες αναμνήσεις από την πρώτη φορά που έπαιξα εδώ. Με την επιστροφή μου βρήκα αρκετούς γνωστούς συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή μας, ο οποίος στο προηγούμενο πέρασμά μου είχε τον ρόλο του βοηθού.

Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει ορισμένα φιλικά ματς κόντρα σε ποιοτικές ομάδες και μπορώ να πω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά και κοντράραμε στα ίσα ομάδες της Α1. Βέβαια, ήταν δεδομένο, λόγω της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε ότι θα είχαμε ορισμένες ελλείψεις στο τακτικό κομμάτι, σημεία τα οποία δουλεύουμε αυτήν την περίοδο για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να δουλέψουμε πάνω στις ατέλειες που είδαμε στα φιλικά. Τα λάθη μας οφείλονται κυρίως στην κούραση που βγάζουμε, λόγω του ότι δεν βρισκόμαστε ακόμη στο 100% της κατάστασής μας.

Μπορώ να αναφέρω με σιγουριά ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αρκετά καλό, όπως επίσης ότι φαίνεται η δουλειά του προπονητή πάνω στους νεαρούς συμπαίκτες μου. Όσο για τον στόχο μας, δεν είναι τίποτα λιγότερο από την άνοδο. Εύκολα ή δύσκολα θα ανεβούμε κατηγορία, γιατί, δίχως περαιτέρω αναλύσεις, η θέση του Παναθηναϊκού είναι στην Α1.

Στη βάση αυτή βρίσκεται και το μήνυμα που θέλω να στείλω προς όλους εσάς. Αυτή η καινούρια προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους μας, υπό της επίβλεψη της νέας διοίκησης η οποία προσπαθεί για το καλύτερο σε όλα τα τμήματα, πρέπει να αγκαλιαστεί από τους οπαδούς μας.

Γι’ αυτό και εγώ με τη σειρά μου, σας προσκαλώ να μας στηρίξετε στη φετινή μας προσπάθεια, να χαρείτε μαζί μας το φετινό ταξίδι και στο τέλος, να γίνει αυτό που όλοι θέλουμε. Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κατηγορία που του αρμόζει να βρίσκεται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...