Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον τρόπο που η ομάδα διαχειρίστηκε το ματς με τον Αστέρα, τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για το παιχνίδι: «Σε κύρια σημεία δεν είχαμε σταθερή απόδοση, στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε προβλήματα και κακές επιλογές κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Αστέρας μας έκανε φάση στο πρώτο λεπτό. Μετά την αναγκαστική αλλαγή με τον Στάικο βρήκαμε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο,  χωρίς να υπάρχουν μεγάλες  φάσεις παρά μόνο απειλή.

Στο δεύτερο μπήκαμε και πάλι άσχημα, δεχθήκαμε ένα  γκολ και από το 50’ ως το 70’ η αντίδραση της ομάδας ήταν κακή. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο και είχε ευκαιρία για το 2-0 αλλά έπεσε πάνω στον Διούδη. Μετά το 70’ σταματήσαμε τις αντεπιθέσεις του Αστέρα, είχαμε τον έλεγχο και φαινόταν ότι το γκολ θα έρθει στη συνέχεια. Κρατάμε σίγουρα ότι οι παίκτες αρνήθηκαν να χάσουν το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα δίκαιο άθλημα και είναι σημαντικό να έχεις αποτελεσματικότητα».

Για τους οπαδούς: «Όλο αυτό που έγινε σήμερα από το ξενοδοχείο μέχρι και εδώ, με την παρουσία του κόσμου, που τον ευχαριστούμε πολύ, δεν είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε και λειτούργησε αρνητικά».

Για το αν η ισοπαλία ισούται με νίκη: «Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Ο πόντος ψυχολογικά είναι σημαντικός, όπως και ότι η ομάδα αρνήθηκε να χάσει. Από εκεί και πέρα παιχνίδια σαν το σημερινό θα έρθουν και στη συνέχεια αρκετά και θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου