ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει το έμβασμα Παϊρότζ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει τον Ταϊλανδό να βάλει τα πρώτα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, όπως είχε δεσμευτεί.

Περιμένει το έμβασμα Παϊρότζ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται εν αναμονή τέλεσης των δεσμεύσεων του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, ο οποίος είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες για το γεγονός πως άρχισε τις διαδικασίες για να στείλει τα πρώτα χρήματα στο τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν από τον Ταϊλανδό να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του, καθώς υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα για τον Οκτώβρη, με πρώτο και κύριο εκείνο των πληρωμών. Σύμφωνα με τη «Livesport», οι άνθρωποι της διοίκησης ρώτησαν τον Αλαφούζο σχετικά με το θέμα των πληρωμών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε ότι περιμένει το έμβασμα του Παϊρότζ, ευελπιστώντας να φανεί συνεπής. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν τα πρώτα λεφτά δεν φανούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται, ο mr ΣΚΑΪ θα πρέπει να τα βάλει κάτω και να διευθετήσει τις οφειλές που υπάρχουν για τον Οκτώβριο, όσον αφορά πληρωμές μισθών και διακανονισμούς.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.