ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: Ρεκόρ με το «καλημέρα», πλησιάζει το… 1.000άρι!

Ο Νικ Καλάθης έκανε νέο ρεκόρ στην Basket League στον τομέα των ασίστ, ξεπερνώντας τον Νίκο Μπουντούρη στη σχετική λίστα.

Καλάθης: Ρεκόρ με το «καλημέρα», πλησιάζει το... 1.000άρι!

Ο Νικ Καλάθης μοίρασε 11 ασίστ στη νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου και κατάφερε να ξεπεράσει τον Νίκο Μπουντούρη στη σχετική λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Νικ κατέχει την 7η θέση στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ, μετρώντας 937 στο πρωτάθλημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, θεωρείται θέμα χρόνου το να ξεπεράσει το φράγμα των 1.000!

Καλάθης: Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ

Κάτι περισσότερο από 21 λεπτά παρουσίας στο παρκέ του ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα με τον Ήφαιστο, ήταν αρκετά για τον Νικ Καλάθη για να μοιράσει 10 ασίστ και να γίνει ο 7ος πασέρ στην ιστορία της Betshop Basket League. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, έφτασε τις 937 στην καριέρα του στην κατηγορία και προσπέρασε τον Νίκο Μπουντούρη που αποσύρθηκε έχοντας 933 ως προς τα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93).

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν των 10 ασίστ του, ο γκαρντ των πρωταθλητών είχε και 11 πόντους φτάνοντας έτσι “με το καλημέρα” σε “double-double”. Ο Καλάθης στη 2η θητεία του με τα πράσινα (από το 2015-16) μετράει επτά “double-double” Πρωταθλήματος. Είχε ένα τη σεζόν 2015-16 (εκτός έδρας με το Λαύριο Aegean Cargo), ένα τη σεζόν 2016-17 (εκτός έδρας με το Ρέθυμνο Cretan Kings) και τέσσερα στην περσινή (εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ, τον Προμηθέα και το Λαύριο Aegean Cargo).

Ακόμη ο Καλάθης με τα δύο κλεψίματα που έκανε σήμερα, έφτασε στα 284 και στην 22η θέση της αντίστοιχης λίστας τον Νίκο Οικονόμου και τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.