ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Όλοι δίπλα στο τριφύλλι για την πρόκριση!

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) την ΑΕΚ στην Κυψέλη και θέλει τη νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup.

Βόλεϊ: Όλοι δίπλα στο τριφύλλι για την πρόκριση!

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού θα τα δώσει όλα σήμερα για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup «Nίκος Σαμαράς», αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στην Κυψέλη (16:00).

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από μια εξαιρετική πορεία στην προετοιμασία, έχοντας κατακτήσει δύο φιλικά τουρνουά, δείχνοντας έτοιμη για τις επίσημες αναμετρήσεις.

Ουσιαστικά, με νίκη σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ομίλου Α’ ή Β’.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στην τιμή των 5 ευρώ. Παράλληλα, για όσους αδυνατούν να πάνε στο γήπεδο, το sdna.gr θα καλύψει σε live streaming την αναμέτρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.