ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός για 20 ημέρες ο Στάικος

Ο Πασχάλης Στάικος υπέστη θλάση β' βαθμού και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για είκοσι ημέρες.

Εκτός για 20 ημέρες ο Στάικος

Ο Πασχάλης Στάικος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Δώνη στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Μπουζούκη να περνά στη θέση του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για θλάση, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τη νέα εξέταση που έγινε στον 22χρονο ποδοσφαιριστή το πρωί της Κυριακής.

Ο Στάικος μετέβη στο Υγεία για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στην γάστερα του αριστερού μείζωνος προσαγωγού με εκτεταμένο αιμάτωμα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την τελική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, ο Στάικος θα απουσιάσει για 20 ημέρες από τις προπονήσεις στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.