ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου οι «πράσινες»

Τα κορίτσια του Γιώργου Καντζιλιέρη κέρδισαν εύκολα με 58-35 την Τερψιθέα και έτσι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου οι «πράσινες»

Εύκολη επικράτηση για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς νίκησε με 58-35 την Τερψιθέα για το κύπελλο Ελλάδας και τσέκαρε εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «πράσινες» του Γιώργου Καντζιλιέρη είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην πρόκριση και θα αγωνιστούν στον επόμενο γύρο με την Ηλιούπολη, σε μία αναμέτρηση που θα γίνει εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ΠΑΟ είχε τη συμπαράσταση 500 οπαδών του και τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν : 16-10, 30-17, 46-29, 58-35.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης):Ακρίβου 1, Μούλη 16, Σιγάλα 2, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 12 (1), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 2, Σλούκα 10 (2), Μούτσα 4, Βασιλάκη, Εζέτζα 11 και Τριανταφύλλου.

Τερψιθέα : Κόρδαλη 1, Οικονομάκη 16, Μαργαρίτη, Καναβάρου, Καβακίδου, Λαμπράκη 6, Φλώκα 2, Λαμπράκη, Καπινιάρη 8, Οικονομάκη 2 και Μυλωνάκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Γιώργος Καντζιλιέρης σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και οι παίκτριες ήταν λίγο αγχωμένες στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ωστόσο στη συνέχεια βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, τρέξαμε και τα καταφέραμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα που πρέπει να περιορίσουμε όμως μέσα στο επόμενο διάστημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, είναι πάντα η δύναμη μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...