ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κρατάει την πρωτιά στα γκολ, ισοφάρισε τον… Λέτο!

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση όσον αφορά τα γκολ, ισοφαρίζοντας την επίδοση της σεζόν 2011/12.

Παναθηναϊκός: Κρατάει την πρωτιά στα γκολ, ισοφάρισε τον... Λέτο!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να σημείωσε μόλις ένα τέρμα στο παιχνίδι της Τρίπολης, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακέντα στις καθυστερήσεις (1-1), ωστόσο διατηρεί την πρωτιά στην Super League, όσον αφορά τον τομέα της επιθετικής παραγωγικότητας.

Οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει 13 γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές και βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας, με δεύτερη την ΑΕΚ (11 τέρματα) και τους ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ στην τρίτη θέση με 10 γκολ.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να ισοφαρίσει την επίδοση που είχε σημειωθεί στην επίθεση τη σεζόν 2011/12, όταν ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε πάρει… φωτιά, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο τρελό σερί του πρώτου γύρου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, τα 13 γκολ σε 6 αγωνιστικές αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στον αιώνα που διανύουμε, καθώς στη σεζόν 2001/02, το τριφύλλι είχε σημειώσει τέσσερα περισσότερα (17), στα πρώτα έξι ματς πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...