ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα… η πιο «δυνατή» πρεμιέρα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε το καθήκον του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στην τρίτη και πιο σημαντική πρεμιέρα της σεζόν.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Και τώρα... η πιο «δυνατή» πρεμιέρα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση του Παγκρατίου στο Μετς, αλλά και του Ηφαίστου Λήμνου στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το «2 στα 2» στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και της Basket League.

Πλεόν, οι δύο αναμετρήσεις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς έρχεται η σειρά της Μακάμπι. Το βράδυ της Πέμπτης (11/10), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ομάδα του Νέβεν Σπάχια στο ΟΑΚΑ και θέλει να μπει με το «δεξί» και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ενώπιον των οπαδών του.

Η φετινή Μακάμπι δεν αποτελεί… ερωτηματικό για τον Τσάβι Πασκουάλ, καθώς ο Καταλανός και το επιτελείο του έχουν αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς στο τουρνουά της Κύπρου, ενώ τους έχουν δει στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου ηττήθηκαν από τη Φενέρ στον ημιτελικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από σήμερα, έως την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στρέφει το βλέμμα του στη Μακάμπι, μπαίνοντας σε ρυθμούς Euroleague, με στόχο να κάνει το «3 στα 3» στις φετινές του πρεμιέρες!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.