ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ασημένια» η Πεδιαδιτάκη

Η Μαρίνα Πεδιαδιτάκη κράτησε ψηλά τη σημαία του ΠΑΟ στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας καθώς κατάφερε και πήρε το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες U17.

«Ασημένια» η Πεδιαδιτάκη

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού απέδειξε ότι είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ηλικία της ενώ καλή παρουσία είχε και η Κωνσταντίνα Σαϊτάνη που πήρε την 8η θέση.

Επιπλέον η Χαριτίνη Κούρκουλου ήταν 11η, η Χριστίνα Κάζαγλη 15η, η Θεοδώρα Αντωνίου 16η, η Μαρία Κάζαγλη 19η και η Σοφία Ιωάννου 28η.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.