ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκίνησε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για Μακάμπι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει όλους τους μπασκετμπολίστες του να προπονούνται κανονικά.

Ξεκίνησε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για Μακάμπι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Μετά την νίκη επί του Ηφαίστου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μακάμπι, για την πρεμιέρα της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης αυτής, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη διάθεση των εισιτήριων της αναμέτρησης με την Μακάμπι, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, όλων των υπόλοιπων εντός έδρας αναμετρήσεων της Euroleague, καθώς και των καρτών διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ διαθέτοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τη Maccabi FOX Tel Aviv και όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας της Euroleague. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...