Μετά την νίκη επί του Ηφαίστου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μακάμπι, για την πρεμιέρα της Euroleague.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης αυτής, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη διάθεση των εισιτήριων της αναμέτρησης με την Μακάμπι, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, όλων των υπόλοιπων εντός έδρας αναμετρήσεων της Euroleague, καθώς και των καρτών διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Την Πέμπτη 11/10 θα λειτουργούν από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ διαθέτοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τη Maccabi FOX Tel Aviv και όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας της Euroleague. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»