ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο στο Κορωπί οι πράσινοι – Απόντες 12 ποδοσφαιριστές

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις.

Αύριο στο Κορωπί οι πράσινοι – Απόντες 12 ποδοσφαιριστές

Μετά το διήμερο ρεπό, ο Γιώργος Δώνης περιμένει αύριο τους παίκτες του στο Κορωπί. Η προπόνηση, φυσικά, θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς πρωτάθλημα δεν υπάρχει, λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Δώδεκα ποδοσφαιριστές δε θα είναι στη διάθεση του Ελληνα προπονητή. Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος βρίσκονται στην Εθνική ανδρών για τα παιχνίδια του Nations League.

Από εκεί και πέρα,  Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Κότσαρης, Βέργος, Καμπετσής και Μαυρομμάτης θα είναι παρόντες για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 κόντρα σε Κροατία και Λευκορωσία.

Οι Εμμανουηλίδης, Σέχου και Χριστογεώργος συμμετέχουν στην Εθνική Νέων του Γιάννη Γκούμα, που θα δώσει φιλικά ματς με τη Λετονία. Τραυματίας είναι ο Στάϊκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE