ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κρούση» Σκίμπε σε Βλαχοδήμο και… αναμονή για αποφάσεις

Ο Μίκαελ Σκίμπε αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Βλαχοδήμο για την προοπτική της Εθνικής.

«Κρούση» Σκίμπε σε Βλαχοδήμο και... αναμονή για αποφάσεις

Ο Μίκαελ Σκίμπε ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων στο Nations League.

Ο Σκίμπε αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρώην «πράσινο» πορτιέρε, ο οποίος μάλιστα του εξέφρασε την επιθυμία για να αγωνιστεί με το εθνόσημο.

Ωστόσο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι η τελική απόφαση για την περίπτωση Βλαχοδήμου θα περάσει από την UEFA και τη FIFA.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις Σκίμπε:

«Έχω μιλήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Μου εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για την Ελλάδα όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA/UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.