ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αισιοδοξία για ακόμη καλύτερη πορεία στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι σχετικά με την συνέχεια, αν και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Αισιοδοξία για ακόμη καλύτερη πορεία στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει αήττητος στη δεύτερη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών Ομάδων, με απολογισμό πέντε νικών και μιας ισοπαλίας στην Super League, συν μιας νίκης στο Κύπελλο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά τη διακοπή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Δώνη, που περιλαμβάνει αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Παρά τον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας, ο Δώνης και το επιτελείο του θεωρούν ότι η ομάδα θα δείξει ακόμη καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς, τα οποία ακολουθούν της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η πίστη για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις πηγάζει από το γεγονός πως η διακοπή θα οδηγήσει ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές στο να πάρουν ανάσες, ενώ θα δώσει χρόνο για να επιστρέψουν δριμύτεροι στην αγωνιστική δράση παίκτες όπως ο Μουνιέ, ο Κάτσε και ο Γιόχανσον, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμα στοιχεία του πράσινου ρόστερ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.