ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε στην ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα. Θετική η αντίδραση της ΚΕΔ.

Παναθηναϊκός: Αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι

Το πρωί της Τρίτης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετέφερε το αίτημά της για ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το αίτημα μεταφέρθηκε μέσω του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ, η οποία μάλιστα εμφανίζεται ως κατ’ αρχήν θετική στο αίτημα των «πρασίνων».

Το τι μέλλει γενέσθαι με το αίτημα του Παναθηναϊκού θα φανεί εντός του προσεχούς διαστήματος, με το τριφύλλι να αναμένει εξελίξεις, καθώς μετά τη διακοπή και το ματς με τον Πανιώνιο, η ομάδα του Δώνη θα δώσει τρία συνεχόμενα ντέρμπι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.