ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία για τα διαρκείας

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη λειτουργία των γραφείων, προς όσους επιθυμούν να παραλάβουν τα διαρκείας.

Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή τα γραφεία για τα διαρκείας

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να προβαίνουν σε ενημέρωση.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου τα γραφεία διάθεσης και παραλαβής εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (αίθουσα Κασιμάτης) θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αναμέτρησης εθνικών ομάδων Ανδρών μεταξύ Ελλάδας και Ουγγαρίας για το UEFA Nations League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.